Curs de limba engleza

Cursuri Limba Engleza

grafic

Beginner

Modulul 1: Elementary

Fiind nivelul de început, cursanții care urmează acest modul vor învăța structura limbii engleze și regulile de bază. Odată cu gramatica, vor învăța și câteva propoziții pentru dialogurile de zi cu zi. Cursanții vor putea purta conversații simple, vor putea scrie fraze scurte și vor putea înțelege textele citite.

Se pot prezenta și pot folosi verbele la timpurile învățate. Deși încep cu propoziții simple, cursanții vor reuși să poarte dialoguri despre mediul înconjurător și pot folosi cuvinte specifice conversației de zi cu zi. Pot întreba și pot răspunde cu ușurință, indiferent de situația coditiană cu care se vor confrunta.

Modulul 2: Pre-Intermediate

După terminarea acestui modul, cursantul se apropie de nivelul mediu. Va învăța cuvinte și structuri gramaticale noi. Acest modul este recomandat cursanților care au un anumit nivel conversațional și care doresc să depășească o anumită limită, pentru a putea comunica cât mai ușor cu străinii.

Ei învață noi concepte și structuri complexe, putându-se  exprima în scris și putând înțelege ceea ce au citit. Formulează propoziții și fraze, care, deși simple, sunt legate între ele. Pot depăși problemele ce apar în timpul călătoriilor în străinătate și pot oferi informații despre evenimentele din viața lor.

Modulul 3: Intermediate

Cursanții  participanți la acest modul vor învăța toate timpurile din limba engleză, structuri frazeologice complexe, citirea, scrierea și înțelegerea lor. Abilitățile de vorbire și comunicare se vor dezvolta. Vor înțelege caracteristicile structurale  ale limbii engleze și își vor îmbunătăți consistent vocabularul. Acest modul este potrivit pentru cursanții care doresc să vorbească în mod conștient și cât mai fluent. Ei vor reuși să poarte o mulțime de conversații lungi, cu fraze complexe și subiecte diferite.

De asemenea, pot înțelege cu ușurință articolele sau lecturile citite.
Își pot descrie gândurile, trăirile și sentimentele, folosind un limbaj bogat și pot comunica confortabil în viața de zi cu zi. Cunosc termeni complicați și înțeleg ideile principale din texte complexe. Pot folosi astfel de termeni și se pot face înțeleși în diferite conversații în care se vor implica. Dau informații clare și detaliate despre anumite subiecte. Pot răspunde redând idei proprii sau aspecte pozitive sau negative.

Modulul 4: Upper-Intermediate

Până în prezent, cursanții au învățat să vorbească fluent și să folosească structuri complexe. Capacitatea de comunicare este  îmbunătățită în mod considerabil. Se axează pe limbajul formal.
Deoarece cunosc detaliile specifice acestei limbi, vorbesc cursiv și folosesc limba engleză foarte corect din punct de vedere gramatical. Pot citi și înțelege  texte lungi și complexe, sau cărți scrise în limba engleză. Pot face rezumate detaliate ale cărților citite. Se pot exprima rapid și nu apelează în mod frecvent la dicționar. În viața socială sau profesională folosesc des și eficient limba engleză.

Modulul 5: Advanced

Pentru a atinge nivelul academic, cursanții acestui modul continuă să își îmbunătățească vocabularul, dar și scrierea corectă și precisă. Cursanții de la nivelul avansat sunt pregătiți pentru diferite examene în limba engleză. Ei pot vorbi corect și pot purta conversații despre orice subiect. Nu au probleme în comunicare. Înțeleg cu ușurință aproape tot ce ascultă sau citesc. Se exprimă clar și au extrem de puține dificultăți. Pot distinge detalii și le pot comunica.

 

Pentru mai multe detalii, sunaţi la numărul de telefon 021.335. 58.58

 

Descoperiți diferența!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *