Cursuri limba romana

Cursuri Limba Romana

Perioada
La Centrul de Limbi Străine HALT Language Center se organizează cursuri pe tot parcursul anului, fără întrerupere, oricând există doritori.

Grupele de studiu
Pentru limba română, grupele standard sunt formate din 6 cursanţi, însă la cerere se pot organiza cursuri în grupe mai mici sau mai mari, cu condiţia ca limita de minim 3, maxim 10 persoane să nu fie depăşită

Structura si durata cursurilor
Cursurile sunt împărţite în module a câte 32 de ore, fiecare dintre acestea reprezentând parcurgerea unui nivel. Durata unui modul este de 8 săptămâni, şedinţele standard fiind bisăptămânale. La cerere se pot organiza grupe în care doritorii vor putea opta pentru perioade mai scurte, cu studiu intensiv. De asemenea, cursanţii îşi pot alege numărul de module dorit, în funcţie de nivelul de cunoştinţe pe care doresc să îl atingă.

Profesorii de limba română din echipa HALT sunt vorbitori nativi ai limbii române și cunoscători ai limbii turce, care folosesc atât metodologii şi materiale publicate în străinătate, cât şi suport audio-video. Predarea se face în limba turcă.

În general, cursurile se adresează persoanelor adulte şi cuprind module structurate pe nivele de cunoştinţe: începători A/B, intermediari A/B şi avansaţi A/B.

Tarife si moduri de plata
Plata se efectuează pe modul, în două tranşe: la înscriere şi în prima săptămână a celei de-a doua jumătăţi a cursului.

Tarifele sunt foarte mici şi foarte atractive, reprezentând unul dintre atuurile HALT.

Pentru mai multe detalii, sunaţi la numărul de telefon 021.335. 58.58

Descoperiți diferența!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *