Despre noi

Despre noi

Misiunea HALT
Ştiind cât de necesară este cunoaşterea limbilor străine, Centrul HALT, împreună cu profesorii săi VORBITORI NATIVI ai limbii care o predau, va sprijini cursantii să işi atingă ţelurile în cel mai scurt timp, indiferent de nivelul pe care îl au, asigurându-le un climat deosebit şi folosind tehnologia modernă, accelerând în acest fel procesul de invăţare al limbii străine.

Obiectivele HALT
Încercăm să sprijinim cursanţii încă de la primele şedinţe, în aşa fel încât aceştia să reuşească să comunice cu uşurinţă şi plăcere în limba pe care o studiază.
Dorim să devenim unul dintre liderii din România în domeniul predării limbilor străine, venind în întâmpinarea necesităţilor actuale prin folosirea tehnologiilor de ultimă generaţie.
HALT language Center îşi face o prioritate din a lucra cu grupe restrânse de cursanţi, astfel încât fiecare dintre aceştia să beneficieze de o atenţie sporită din partea profesorului. Studiul limbilor străine este facilitat prin utilizarea unor metode eficiente şi stimulante, iar comunicarea este îmbunătăţită.

Cititi mesajele cursantilor HALT LANGUAGE CENTER!
Pentru mai multe detalii, sunaţi la numărul de telefon 021.335. 58.58

Descoperiți diferența!